Boot Te Koop Parkeren.

Een flexibele opslagoplossing, in samenwerking met jachthavens en werven, ontworpen voor klanten die hun boten verkopen.

Boatshed biedt een innovatieve benadering voor het opslaan van boten voor verkoop die de activiteit in jachthavens en werven stimuleert, plus besparingen en flexibiliteit biedt aan booteigenaren.

Voor bootverkopers:
U heeft een boot en probeert deze te verkopen? U moet uw boot nog steeds in een jachthaven of werf houden, maar het is lastig om het soort langetermijnverbintenis aan te gaan waar jachthavens of werven doorgaans om vragen.

Voor jachthaven- en werfexploitanten;
Als u een jachthaven of werf beheert, zijn er gedurende het jaar vaak momenten waarop u overcapaciteit heeft die op korte termijn kan worden gevuld.

Boatshed, 's werelds grootste makelaardij wiens innovaties de industrie radicaal hebben ontwricht, biedt een nieuwe aanpak waardoor bootverkopers hun boten maandelijks kunnen parkeren in jachthavens en werven tijdens rustige periodes. Door deze flexibele aanpak kan de jachthaven ook een voorkeurstarief voor stalling aanbieden.

Win-Win voor bootverkopers, jachthavens, werven
Het is een win-winbenadering voor verkopers en jachthavens: de eerstgenoemden krijgen meer flexibiliteit bij de verkoop en de laatstgenoemden vullen overtollige ruimte op en verdienen meer inkomsten.
En natuurlijk helpt het Boatshed om sneller meer boten te verkopen!

Dit is hoe het werkt:

De jachthaven of werf biedt een vaste prijs voor boten per meter, in het water of aan de wal, van maand tot maand, in samenwerking met de lokale Boatshed-kantoren om de beschikbaarheid en logistiek vast te stellen.

Flexibel tijdschema voor verkopers:
Onder de Boot te koop parkeerregeling kan de jachthaven, werf of de booteigenaar het arrangement op elk moment annuleren, met een opzegtermijn van 30 dagen, de boot kan dan worden verplaatst, of een alternatief opslagtarief aangeboden door de jachthaven of werf op basis van een grotere vraag.
De gemakkelijke annuleringsvoorwaarden bieden uitgebreide flexibiliteit voor zowel eigenaren als jachthavens of werven tijdens het verkoopproces.

Boten dienen actief te koop te staan bij Boatshed. Boatshed biedt ook maandelijks specifieke rapportage over elke boot naar de jachthaven of werf. Rapporten bevatten details over prijsverlagingen of potentiële verkopen. Deze informatie kan worden gebruikt om de potentiële vraag te beheren.
De regeling geeft jachthavens en werven ook de mogelijkheid om een nieuw langlopend ligplaatscontract te promoten met de nieuwe eigenaren van een boot wanneer deze wordt verkocht, plus hijsen voor onderzoek of verplaatsingen aan kopers aan te bieden om extra inkomstenmogelijkheden te creëren.

Extra manieren om met Boatshed te werken;
Er zijn een aantal extra mogelijkheden naast "Boat for sale Parking" aangeboden door het Boatshed-platform dat jachthavens, werven en booteigenaren kan helpen.

"Verwijs een boot"
Profiteer van onze "Refer a Boat"-regeling en verdien 20% van de makelaarscommissie, zie HIER

"Vrienden van Boatshed"
Ons "Friends of Boatshed"-programma betekent dat Boatshed uw jachthaven/werf promoot in de database van meer dan een miljoen geregistreerde klanten.
Dit unieke online aanvraagsysteem stuurt relevante klanten (plus volledige details van de boot die ze willen kopen) naar een beperkt aantal "Friends of Boatshed"-bedrijven.
De regeling genereert veel vragen tijdens de belangrijke "onderzoeksfase" die Boatshed-klanten ondernemen tijdens hun aankooptraject.
"Friends of Boatshed" heeft de afgelopen 12 maanden duizenden kwaliteitsaanvragen gegenereerd en is gratis beschikbaar voor onze gekozen partners.
Lees HIER meer over maritieme bedrijven waarmee we graag zaken doen